Festménybérlés

Festménybérlés

Vállalom irodaházak, irodák, szállodák, magánlakások berendezését az általam festett kortárs képekkel, valamint szobrokkal igény szerint havi bérleti díj ellenében. A képbérlés az általam erről kiállított számla alapján költségként elszámolható. Referencia: Echo szálloda étterme (Tihany), MZH Zrt. irodaháza (Budapest).

Válogatás, ahol megláthatók alkotásaim:

BUDAPEST – PANNON LIFE

Babylon Financial Group Független Biztosítási Alkusz és Szakértő Zrt.

Iroda: 1132 Budapest, Visegrádi utca 40.

A Babylon Financial Group leírása

A Partner Biztosítótársaságok évszázados tapasztalataira és a hatékony kockázatkezelésre építve a Babylon Financial Group termékeket és szolgáltatásokat kínál, amelyek segítenek az embereknek ellenőrzésük alatt tartani a pénzügyi folyamataikat. Több mint két évtizeden keresztül fejlesztettük társaságunk befogadó jövőképét és értékeit egy őszinte, megbízható pénzügyi szolgáltató cég felépítésével. Elkötelezettek vagyunk azért, hogy segítsünk az magyaroknak jobb és optimistább jövő biztosításában maguk és szeretteik számára.

Orbán Balázs Zoltánról egy pár gondolat

Az igazgatótanács vezetője Orbán Balázs Zoltán, aki 23 éve dolgozik az iparágban Ő az egyetlen, aki Közép-Kelet Európában elmondhatja magáról, hogy az elmúlt három évben több mint 300 millió forint értékű portfólióval segítette Ügyfelei/Partnerei személyes és üzleti céljainak megvalósulását, valamint korábbi munkájával kiérdemelte, hogy mára már a világ 500 legjobb biztosítási brókere és szakértője között tartsák nyilván.

Medgyessy-Kovács Gyula, mint művész

Gyulát 2018 óta ismerem, és nagyon jó baráti viszonyban vagyok Vele. Képeire először a MABISZ (magyar Biztosítók Szövetsége) székházában akadtam rá, majd egyik gyűjtőjével beszéltem róla. Ezt követően vettem fel Vele a kapcsolatot, és már első látásra megtetszettek a festményei. Gyula absztrakt gesztusokkal komponál, amelyek összességében mégis figurális képet eredményeznek, és talán az egyetlen magyar festő, aki tenyéréllel fest.

„A festőművész a természetben nem tudományos igazságot, hanem impressziót keres, és művében nem látleletet akar adni, hanem élményt.”

Orbán Balázs Zoltán

BUDAPEST – MABISZ SZÉKHÁZ

Budapest, Andrássy út 93, 1062

Szövetségünk fő célkitűzése

a magyar biztosítási szakma képviselete és érdekvédelme

Emellett a szövetség feladata a tagbiztosítók közös érdekkörébe tartozó tevékenységek koordinálása, például kármegelőzés, oktatás, biztosítási csalások elleni védekezés

BUDAPEST – MAGYAR ZÁLOGHITEL ZRT.

1027 Budapest, Medve utca 34-40. I. em.

A Magyar Záloghitel Zrt. 1999-től van jelen a hazai hitelezési piacon. Az elmúlt években Társaságunkat a folyamatos szakmai fejlődés, többszöri megújulás, állandó innováció és magas színvonalú, prudens pénzügyi szolgáltatás jellemezték és jellemzik a jövőben is. A Magyar Záloghitel Zrt. rendelkezésére áll mindazon mikro-, kis- és középvállalkozásoknak és magánszemélyeknek, akik számára a finanszírozás során érték a megbízhatóság, a gyorsaság és a diszkréció, és elvárják a nemzetközi színvonalú szolgáltatást Magyarországon is.

TIHANY – ECHO RESIDENCE ALL SUITE HOTEL

8237 Tihany, Felsőkopaszhegyi út 35.

Az Echo Residence All Suite Hotel Tihany egyik legszebb kilátással rendelkező helyén, egész évben várja vendégeit. A nyaralópark Tihany szívében, a Kopaszhegyen, a Balatontól kőhajításnyira, közel 1 hektáros, ősfás területen helyezkedik el. A három épületben kialaktott 20 luxus lakosztállyal és a hozzájuk tartozó szolgáltatásokkal a Balaton északi partjának egyik gyöngyszeme.

A hegyoldalba épített lakosztályokból minden évszakban csodálatos kilátás tárul a Balatonra. A vitorláskikötő a vitorlázás szerelmeseinek, a strand a pihenni vágyóknak nyújt felejthetetlen kikapcsolódást. Tihany gazdag történelmi és kulturális öröksége, egyedülálló természeti környezete mindenkit rabul ejt.